كارشناس تغذيه واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به نكاتي در خصوص مصرف صحيح مواد غذايي در وعده افطارگفت: مصرف ميوه و سبزي در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست میشود.
كارشناس تغذيه واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به نكاتي در خصوص مصرف صحيح مواد غذايي در وعده افطارگفت: مصرف ميوه و سبزي در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست میشود.
مهديه سادات حاجي ميرزاده در گفت و گو با خبرنگار وب دا يزد، اظهاركرد: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروههای غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر) میوه و سبزی، نان و غلات (مانند برنج و نان) برای افزایش قند خون توصیه میشود.
وي با بيان اين كه نان و پنیر و سبزی یکی از عادات خوب غذایی هموطنان در این ایام است گفت: نکته مهم شستشوي کامل و ضد عفونی نمودن سبزی مصرفی است که باید به آن دقت شود.
حاجي ميرزاده اضافه كرد: مصرف شیر گرم فرنی و شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.
اين كارشناس تغذيه افزود: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بــدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاستهای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و حتی سحر موجب حفظ تعادل آب و موادمعدنی فرد روزه دار میشود.
وي با بيان اين كه بهتر است هنگام افطار از سبزی و میوه استفاده شود گفت: مصرف ميوه و سبزي در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست میشود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 16,نوامبر,2024